Retræte, bevidsthedsudvidende, terapeutisk, udrensning, genfødsel, kambo, sananga, rape

Bevidsthedsudvidende retræte “Udrensning & Genfødsel”

Bevidsthedsudvidende praksis har igennem årtusinder været brugt til at opnå indsigter, forbinde sig til en højere visdom og til at få bevæget og forløst stagneret energi og følelser.

❋ Måske tumler du med spørgsmål som du ønsker svar på, men oplever at dine forsøg på at finde dem blot gør dig mere forvirret
❋ Måske har du udfordringer som du trods en masse indre arbejde ikke synes at kunne komme til livs
❋ Måske er du træt af at søge svar udenfor dig selv og at være afhængig af at følge andres opskrift på “det gode liv”, men ønsker en mere direkte vej til at mærke hvad der er rigtigt for dig

I denne weekend vil vi rejse dybt ind i os selv for at få adgang til lag af os selv som normalt er skjult for os. På dette retræte vil fokus være på at få renset vores fysiske, energetiske og spirituelle legeme så vi blive nulstillede og få mulighed for at starte på ny.

Det vil vi gøre gennem to dybdegående ceremonier med hhv. Kambo (hvor der også tilbydes Sananga og Rapé) og naturens medicin, samt via bevægelse og åndedrætsterapi m.m.

Du vil blive guidet trygt igennem hele vejen og der vil være både plads og tid til den enkeltes processer, hvilket også betyder at programmet er med ca. tider da der skal være plads til at tage vare på eventuelle processer når de er åbne og tilgængelige.

Retræte betyder at “trække sig tilbage” og netop hvad vi vil gøre på det skønneste retrætested Værkeriet på Sjællands Odde (lidt over en times kørsel fra København og blot 6-7 minutters kørsel fra Odden færgehavn og Molslinjen Århus-Odden). Værkeriet indeholder lyse, lækre lokaler med 2-3 mands værelser, ceremonisal med udkig over grunden og overdækket terrasse samt fælles spisekøkken, toilet og badefaciliteter, og er placeret på den smukkeste naturgrund med kun 400 meter til vandet og masser af plads at boltre sig på. Stedet er således de perfekte rammer til at trække stikket fra hverdagen og forbinde dig ikke blot med din egen indre natur, men også med den smukke ydre natur omkring dig.

 

Program:

Torsdag:
13:00 Mulighed for ankomst og indlogering
15:00 Samling i cirklen og introduktion til weekendens program
16:15 Bevidsthed i Bevægelse
18:30 Aftensmad

Fredag:
10:00 Kamboceremoni
18:00 Aftensmad

Lørdag:
9:00 Landing i cirklen og praktisk information om ceremonien
10:00 Lydmeditation
10:30 Deling i cirklen
12:00 Ceremoni med naturens medicin
18:30 Aftensmad
19:30 Gåtur

Søndag:
9:00 Landing i cirklen og intro til Shamanistisk åndedrætsterapi
10:00 Shamanistisk åndedrætsterapi
11:30 Brunch
12:30 Integrationscirkel
15:00 Opbrud og afsked

Det får du:

 • Individuel telefonisk afklaringssamtale samt screening
 • Dokumenter med information omkring forberedelse og integration
 • Arbejdsark til at hjælpe dig med at klarlægge og tydeliggøre din intention
 • 4 dage med workshops, ceremonier og terapeutiske gruppeprocesser
  • Bevidsthed i Bevægelse (tranceinducerende og procesorienteret bevægelse til musik)
  • Heldags Kamboceremoni holdt af certificeret Kambofacilitator Ellienora Sephorah som har taget træning i junglen
  • Ceremoni med naturens medicin
  • Åndedrætsterapi
  • Integrationscirkel
 • En intim, mindre gruppe på max 6 deltagere således at der er god tid til individuelle delinger og processer
 • Kompetent, terapeutisk hjælp til dine processer
 • Mulighed for individuelle samtaler med facilitator ved behov
 • Guides (hjælpere) med terapeutisk træning, som vil være til stede og tilbyde støtte under hele retrætet
 • Facilitator med flere alternative uddannelser bag sig bl.a. 4-årig spirituel, krops- og psykoterapeutuddannelse, samt over 20 års erfaring med hedensk/shamanistisk praksis
 • Overnatning og fuld forplejning (økologisk, vegetarisk og glutenfri mad)
 • Naturskønne omgivelser med kun 400 meter til stranden
 • Tæt opfølgning bl.a. i form af 1 online integrationscirkel efter retrætet
 • Lukket Facebook gruppe med de andre deltagere, guides og ut; hvor der er mulighed for at integrere dybere ved at dele, stille spørgsmål og samtidig holde forbindelsen til de andre.

 

Praktisk:

 • Energiudveksling: 7500 kr. pr. person (alt inklusiv). Der er mulighed for at afbetale i rater.
  EARLY BIRD for medlemmer af min lukkede FB-gruppe ved tilmelding og betaling af depositum senest d. 1 april 2021.
 • Antal pladser: max. 6 personer.
 • Tilmelding sker via mail til avilou@sam-klang.dk.
 • Du vil modtage en forberedelsesmail samt et spørgeskema på den mail du har brugt da du tilmeldte dig. Det er vigtigt at du har udfyldt spørgeskemaet senest 2 uger før retrætets start. Dette er for at vurdere hvorvidt det er sikkert for dig at deltage, samt give dig den bedst mulige støtte undervejs på retrætet.
 • Sikring af din plads sker først når du har overført depositum på 1000 kr. til 169659. Det resterende beløb overføres senest 14.4.2021 (med mindre andet er aftalt).
 • Afbudspolitik: ved afbud senest 13.4.2021 gives depositum retur. Ved afbud senere end 13.4.2021 betales pengene ikke retur, men du er velkommen til at henvise en som ønsker at overtage din plads så det kan vurderes om det kan lade sig gøre.
 • Al mad det serveres vil være glutenfrit og vegansk.
 • Medbring ting til overnatning samt sengetøj (dyne, pude og madras vil være til rådighed).
 • Der er mulighed for at søge samkørsel her i begivenheden.

 

Hvem er vi?
Avilou Sephoura Eveliina Søby er den primære facilitator og ejer af virksomheden Samklang. Hun har flere uddannelser bag sig, indenfor det alternative og spirituelle felt. Hun er uddannet Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut, yogalærer indenfor Haṭha-, Yin- og Nāda (lyd) yoga og healer. Hun har ligeledes altid haft en meget stærk forbindelse til det spirituelle og allerede som teenager fandt hun “hjem” i de hedenske og nordiske traditioner, som hun har studeret, praktiseret og ladet sig inspirere af gennem de sidste ca. 20 år af hendes liv. Hun integrerer disse på forskellig vis i arbejdet med andre. Avilou har siden barndommen beskæftiget sig med lyd/musik og bevægelse i forskellige former.

Avilou har arbejdet dybt med sig selv igennem mange år og erfaret på egen krop, sind og sjæl hvor stor en forskel naturens medicin og bevidsthedsudvidende praksis, i kombination med krops- og psykoterapi, kan gøre for bl.a. healingen af traumer og generelt som et selvudviklingsværktøj. Hun har siden min første livsforandrende og dybt healende rejse på psykedelisk naturmedicin genbesøgt naturmedicinen rige mange gange og bliver hver gang forbløffet over hvor kraftfuldt og effektivt et værktøj det er, når det anvendes med rette intention, respekt og omtanke.

Ellienora Sephorah faciliterer Kambo på retrætet og ejer virksomheden Sephorah Circles. Hendes vision er, at sprede det dybe og hjertefyldte kendskab hun har skabt til Kambo. Hun har opnået sin viden i, jordens pulserende åndedræt, nærmere bestemt Amazonas junglen. Hun har gennemgået den traditonelle Kambo lærdom, vejledt af Matés stammen, og videre studeret den vestliggørelse af behandlingen som Kambonaturista orginasationen har skabt. Hun har personligt mødt den frit levende frø, tappet sekretet(giften), og dieateret. Denne dieta vejledte hende til indsigter, åbenbaringer, og forløsninger. Disse elementer har en enorm faglig værdig ift hendes måde at praksisere kamboen.

Hendes vestlige faglige baggrund har rødder i det socialpædagogiske, og neuro-pædagogiske, hvorfra hun ynder med respekt, at bringe terapi ind i behandlingen, som tilpasset og individualiseret til hver enkel.

I kærlighed ❤️
Avilou & Ellienora

 • 00

  Dage

 • 00

  Timer

 • 00

  Minutter

 • 00

  Sekunder

Om dette websted

Samklang – Rum for transformation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *