Nyt Års Intention, Cacaoceremoni, ceremoniel cacao, plantemedicin, lydmeditation

Nyt Års Intention – Cacaoceremoni (hverdagsaften)

Starten på det nye år en mulighed for sætte nye intentioner for hvad du ønsker at skabe i 2022. Måske du allerede har sat dig mål og lavet lister for det nye år, måske du er i tvivl om hvad du egentlig ønsker at skabe og udfolde i det nye år.
Uanset, så er denne cacaoceremoni er en invitation til dig som ønsker at lade dig guide dybere ind i din(e) intention(er) for året, gennem krop og hjerte.
Gennem en guidet lydmeditation og den kærlige og kraftfulde ceremonielle cacao, vil du blive hjulpet til at lande dybere i kroppen og få dybere kontakt til din intuition så du kan mærke hvad der kalder på at blive udfoldet i det nye år. Måske det bekræfter den intention du allerede har sat for det nye år, måske der dukker noget helt nyt op. Denne aften er en invitation til at gå nysgerrigt på opdagelse, lytte dybere, lande kærligt i kroppen og læne dig ind i din egen indre visdom.
————————————
Lydmeditation er en praksis som jeg lærte på min 200-timers uddannelse i Lydyoga. Jeg har brugt denne simple, men kraftfulde meditation med et utal af klienter, retræte- og workshopdeltagere, og hver gang er folk forundrede og fascinerede af hvad meditationen gør. Den skaber vibrationer i dit indre som ryster gammel stagneret energi løs, løfter energien, bringer dig i dyb kontakt med dit indre landskab af følelser og sansninger i kroppen, samtidig med at den skaber jordforbindelse, centrerer og giver en dyb ro. Du vil blive inviteret til at lave lyd (simple mmm og aaa-lyde), og mærke både din egen stemmes vibration og gruppens resonans når stemmerne flyder sammen og bliver ét. Hvis du ikke føler dig klar til at lave lyd kan du blot lytte og visualisere lyden i dit indre.
————————————
Ceremoniel cacao er en blid, men effektfuld (ikke euforiserende) plantemedicin som virker hjerteåbnende og bringer dig dybere i kontakt med dig selv. Den kan hjælpe dig med at tage rejsen fra hovedet ned i kroppen så du kan lytte til den visdom som bor der. Hvad kalder dit hjerte og din krop på i det nye år?
Cacaoen er 100 % ren ceremoniel cacao fra Guatemala. Du kan læse om cacaoen her: https://www.keithscacao.com/pages/about-keiths-cacao
Ceremoniel cacao har mange gode egenskaber og et naturligt indhold af forskellige stoffer som stimulerer produktionen af bl.a. lykkehormoner i hjernen. Den kan virke stimulerende på kreativiteten, løfte humøret, skærpe fokus, hjælpe os i en dybere meditativ tilstand, få os til at slappe af og hjælpe med at finde større ro og glæde.
OBS: hvis du tager medicin eller er gravid/ammende så kontakt mig på forhånd så jeg kan vurdere om du kan deltage og om du skal have en mindre dosis af cacaoen.
————————————
Praktisk:
🌱 Sted: Fårevejle på Vestsjælland
🌱 Dato & tidspunkt: 19. januar 2022 kl. 17-20
🌱 Pris: 500 kr. pr. person
🌱 Tilmelding er bindende og sker ved at overføre beløbet til MobilePay nr.: 169659 (Samklang). Beløbet refunderes kun såfremt workshoppen aflyses. Beløbet refunderes ikke såfremt du bliver syg eller på anden måde bliver forhindret i at deltage efter tilmelding.
🌱 Medbring: lukket vandflaske, notesbog, skriveredskab samt hvis du har brug for en særlig pude at sidde på (Der vil være yogamåtte og tæppe til rådighed).
Jeg glæder mig til at tage dig med på denne kærlige rejse ved årets spæde start.
I kærlighed,
Avilou

Om dette websted

Samklang – Healing & Selvudvikling gennem Bevidsthedsudvidende Terapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.