Workshops

 • Bevidsthed i Bevægelse:
  Intuitiv og fri bevægelse til musik, som redskab til at sætte dig i forbindelse med dybere lag af dig selv. Her skabes rum til at lande i kroppens visdom og holde kærligt rum for alt hvad du indeholder.

 • Rumklang:
  Genenem lydyoga inviteres du, blidt, i dybere kontakt med alt hvad der lever i dig af følelser, behov og kropslige sansninger. Herefter vil du få mulighed for at blive bevidnet når du med eller uden ord lader det som lever i dig komme til udtryk, ligesom du vil være med til at holde et ordløst ikke-fordømmende rum for andre.

 • Åndedrætsterapi:
  En særlig åndedrætsteknik som, i kombination med musik og støttende kropsterapi, bruges til at skabe kontakt til din underbevidsthed. Her kan vi hente indsigter og forløsning af fortrængte oplevelser, samt følelsesmæssige og kropslige blokeringer helt tilbage til tiden før vores fødsel, tidligere generation og liv før dette.

Individuelle forløb

 • Shamanistisk Terapi:
  Et dybt personligt og skræddersyet forløb til dig som ønsker at bevidstgøre og forløse det som holder dig tilbage fra at udfolde din unikke essens. Vi arbejder både med det energetiske, psykologiske, kropslige og sjælelige lag.

 • Åndedrætsterapi:
  En særlig åndedrætsteknik som, i kombination med musik og støttende kropsterapi, bruges til at skabe kontakt til din underbevidsthed. Her kan du hente indsigter og forløsning af fortrængte oplevelser, samt følelsesmæssige og kropslige blokeringer helt tilbage til tiden før fødslen, tidligere generationer og liv før dette. En session varer 3 timer inklusiv indledende samtale og afsluttende integrationsmandala.

 • Terapeutisk Tripsitting Ceremoni:
  Kontakt mig for mere info og priser.

udviklingscirkler

 • Rum til dig (kvindecirkel):
  Som kvinder ligger den arketypiske moderlige energi naturligt for os. Mange af os er gode til at holde rum, og drage omsorg, for andre, men glemmer nemt os selv. Det resulterer i symptomer som manglende overskud, udbrændthed, fysiske ubalancer og ensomhed.

  Denne cirkel er for dig som længes efter et trygt rum med andre spirituelle kvinder, hvor du kan lande dybere i dig selv, lade op og få inspiration til, hvordan du holder et kærligt og ikke-fordømmende rum for dig selv og andre uden at brænde ud.

  Ritualer, refleksionsøvelser og deling, vil blive brugt som understøttende værktøjer, ligesom at cirklen giver en unik mulighed for netop at blive bevidst om og udforske balancen mellem omsorgen for andre og omsorgen for dig selv.