Samklang logo

Bevidsthedsudvidende bevægelse

Bevidsthedsudvidende workshops, åndedrætsterapi, cacao, ceremoniel cacao, cacaoceremoni, rumklang, bevidsthed i bevægelse, sammen, fællesskab

Bevidsthedsudvidende Bevægelse

Bevægelse kan bruges som både en terapeutisk og bevidsthedsudvidende metode. Jeg implementerer bevægelse i forskellige former i mine individuelle forløb og i form af workshops.

Bevidsthed i bevægelse handler om at bevidne sin egen proces og tillade indsigter at komme fra det dybe sted hvor kroppens visdom bor. Musikken er sammensat med henblik på at vække dybe processer og det er forventeligt at der kan komme både følelser og modstand op undervejs. Du får her mulighed for at bevæge dig med det som kommer op uanset om det er sorg, glæde, vrede eller modstand, ligesom du inviteres til at give slip på tilbageholdt udtryk i form af gab, suk, skrig, råb, grin og gråd da dette er med til at frisætte stagneret energi i kroppen og sindet. Tillad dig selv at give slip på behovet for at lede efter en forklaring på det du mærker, hvis den kommer spontant er det fint, hvis ikke, så har du mulighed for at slippe noget, sandsynligvis gammelt, som ikke behøver at få koblet en historie på.

 

Jeg er der for at støtte din proces kærligt samt holde rum for transformation af det du måtte være klar til at slippe eller integrere dybere. Du er velkommen uanset hvad du kommer med og ingen bevægelser er forkerte – selv i ydre stilstand er der indre bevægelse. Har du særlige forudsætninger eller udfordringer i forhold til at deltage så kontakt mig for en snak.

 

Bevægelsesritualer har i århundrede været del af bl.a. den shamanistiske praksis med henblik på at komme i dybere kontakt med sit eget indre og det som er universelt større end os, men som vi alle er en del af. Bevægelse er blevet brugt til at styrke fællesskabet i stammen og til transformation af både personlige og kollektive energier.

 

Bevidsthed i bevægelse henter inspiration fra flere retninger indenfor bevægelse og hviler på et teoretisk fundament af viden fra diverse bevægelses- og kropsorienterede kurser og uddannelser jeg har taget årene igennem. Allermest udspringer Bevidsthed i Bevægelse dog af min egen flerårige praksis med bevægelse og de erfaringer jeg har gjort mig på min egen krop undervejs.

 

Jeg vil derfor elske at have dig med på denne rejse ind i dig selv! For som jeg plejer at sige:

Vejen hjem går gennem kroppen!

Bevidst bevægelse kan bl.a.:

Du kan holde øje med hvornår jeg afholder workshops med bevægelse under begivenheder.

Terapeutiske kakaoceremonier

Terapeutiske ceremonier hvor der anvendes den blide, men samtidig kraftfuld hjerteåbnende ceremonielle kakao til at dykke dybere i dit indre, og åbne dig for medicinens budskaber og indsigter til dig i henhold til den intention du har sat.

Kakaoceremonier tilbydes både som en-til-en, som del af et forløb, og som gruppeceremonier.

Ved en-til-en kan sessionen bestå af en veksling mellem guidning, lidt samtale, kropsterapi og mulighed for kreativt udtryk i form af f.eks. tegning og bevægelse. Vi går med det der åbner sig og du er støttet hele vejen.

Ved gruppeceremonier vil der være en frivillig delingsrunde både før medicinen serveres og som del af landing efter ceremonien. Ligesom jeg vil guide en landingsmeditation og holde rummet undervejs ved hjælp af guidning, lyd, sang og brug af røgelse, olier og forskellige shamanistiske sprays. Ceremonierne kan have forskellige temaer i fokus, som f.eks. ny- og fuldmåneceremoni, vinter- og sommersolhverv, selvkærlighed m.m.

Mikrodosering, holistisk, 101, bog, svampe, cannabis, LSD

Ceremoniel kakao er en blid, men effektfuld (ikke psykedelisk) plantemedicin som virker hjerteåbnende og bringer dig i dybere i kontakt med dig selv. Den kan hjælpe dig med at tage rejsen fra hovedet ned i kroppen så du kan lytte til den visdom som bor der.

Ceremoniel kakao er ikke ligesom almindelig varm kakao som mange kender til, og som er forarbejdet og indeholder høje mængder af hvidt sukker. Smagen af ceremoniel kakao er derfor mere bitter og konsistensen tykkere.

Cacao, ceremoniel cacao, kakao, cacaoceremoni, kakaoceremoni, ceremoni, bevidsthedsudvidende, plantemedicin

Ceremoniel kakao har mange gode egenskaber og et naturligt indhold af magnesium, antioxidanter og mineraler, som aktiverer produktionen af:

Mikrodosering, holistisk, 101, bog, svampe, cannabis, LSD

Ceremoniel kakao kan således bl.a.:

Den kakao jeg bruger er 100 % ren ‘Ceremonial Grade’ kakao fra Guatemala. Du kan læse om kakaoen her.

Du kan holde øje med hvornår jeg afholder gruppeceremonierne med kakao under begivenheder.