Samklang logo

Om samklang

"Forbindelse er vejen hjem!"

Mit navn er Avilou Søby og jeg er 37 år. Jeg bor, og har klinikken “Samklang“, i naturskønne omgivelser i Fårevejle på Vestsjælland.

Jeg har altid haft en meget stærk forbindelse til det spirituelle og allerede som teenager fandt jeg “hjem” i de hedenske og nordiske traditioner, som jeg har studeret, praktiseret og ladet mig inspirere af på forskellige vis de sidste ca. 20 år af mit liv. Jeg integrerer disse samt arbejdet med lyd/musik og bevægelse på forskellig vis i arbejdet med andre. Jeg har altid været en nysgerrig og videbegærlig sjæl, og det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt. 

Mit navn er Avilou Søby og jeg er 37 år. Jeg bor, og har klinikken “Samklang“, i naturskønne omgivelser i Fårevejle på Vestsjælland.

Jeg har altid haft en meget stærk forbindelse til det spirituelle og allerede som teenager fandt jeg “hjem” i de hedenske og nordiske traditioner, som jeg har studeret, praktiseret og ladet mig inspirere af på forskellige vis de sidste ca. 20 år af mit liv. Jeg integrerer disse samt arbejdet med lyd/musik og bevægelse på forskellig vis i arbejdet med andre. Jeg har altid været en nysgerrig og videbegærlig sjæl, og det har ført mig vidt omkring indenfor det spirituelle, alternative og holistiske felt. 

"Forbindelse er vejen hjem!"

Mit kald til at hjælpe andre har altid været stærkt, og jeg uddannede mig derfor oprindeligt til socialrådgiver, men jeg oplevede at rammerne i arbejdet var for snævre til at rumme mit spirituelle og holistiske livssyn. Jeg valgte derfor senere at tage kurser i både kropsterapi (læs om BevidsthedsBerøring her) samt uddannede mig til yogalærer. Uddannelser som alle udviklede mig dybt som menneske og terapeut. De største kvantespring i min udvikling skete dog under uddannelsen til Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut på Tobias-skolen som jeg afsluttede i sommeren ’19 (læs om skolen og uddannelsen her).

Min rejse har ikke udelukkende bestået af udvidende og smukke oplevelser. Jeg har mærket på egen krop hvordan det er at lide af angst og PTSD, og jeg har derfor den største respekt for det mod det kræver at se både sit lys og sit mørke i øjnene på vejen til healing. 

Jeg har erfaret på egen krop, sind og sjæl hvor stor en forskel naturens medicin og bevidsthedsudvidende praksis, i kombination med krops- og psykoterapi, kan gøre for healingen af traumer. Hver gang jeg arbejder med mig selv eller andre ved hjælp af naturens medicin forbløffes jeg over hvor kraftfuldt og effektivt et værktøj det er, når det anvendes med rette intention, respekt og omtanke.

Hvis du ønsker at læse mere om min rejse ind i det bevidsthedsudvidende univers så kan du med fordel læse mine opslag på bloggen og se nedenstående video, som er optaget under Thank You Plant Medicine arrangementet i 2020, som jeg var med til at planlægge. I den fortæller jeg et udsnit af min egen rejse (i dette tilfælde med plantemedicinen Ayahuasca).

Gennem mit eget indre arbejde og arbejdet med andre, har jeg fundet frem til 3 “leveregler” som danner grundlag for min måde at arbejde på:

Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har fået undervejs på min egen rejse og jeg ved derfor hvor essentielt det er at vi rækker ud og tager imod hjælp. Jeg vil derfor også elske at guide dig på vejen til et mere helt, integreret og bæredygtigt liv i samklang med den du dybest set er!

Jeg ser frem til at møde dig og være med på din rejse.

I kærlighed,

Mit kald til at hjælpe andre har altid været stærkt, og jeg uddannede mig derfor oprindeligt til socialrådgiver, men jeg oplevede at rammerne i arbejdet var for snævre til at rumme mit spirituelle og holistiske livssyn. Jeg valgte derfor senere at tage kurser i både kropsterapi (læs om BevidsthedsBerøring her) samt uddannede mig til yogalærer. Uddannelser som alle udviklede mig dybt som menneske og terapeut. De største kvantespring i min udvikling skete dog under uddannelsen til Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut på Tobias-skolen som jeg afsluttede i sommeren ’19 (læs om skolen og uddannelsen her).

Min rejse har ikke udelukkende bestået af udvidende og smukke oplevelser. Jeg har mærket på egen krop hvordan det er at lide af angst og PTSD, og jeg har derfor den største respekt for det mod det kræver at se både sit lys og sit mørke i øjnene på vejen til healing. 

Jeg har erfaret på egen krop, sind og sjæl hvor stor en forskel naturens medicin og bevidsthedsudvidende praksis, i kombination med krops- og psykoterapi, kan gøre for healingen af traumer. Hver gang jeg arbejder med mig selv eller andre ved hjælp af naturens medicin forbløffes jeg over hvor kraftfuldt og effektivt et værktøj det er, når det anvendes med rette intention, respekt og omtanke.

Hvis du ønsker at læse mere om min rejse ind i det bevidsthedsudvidende univers så kan du med fordel læse mine opslag på bloggen og se nedenstående video, som er optaget under Thank You Plant Medicine arrangementet i 2020, som jeg var med til at planlægge. I den fortæller jeg et udsnit af min egen rejse (i dette tilfælde med plantemedicinen Ayahuasca).

Gennem mit eget indre arbejde og arbejdet med andre, har jeg fundet frem til 3 “leveregler” som danner grundlag for min måde at arbejde på:

Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har fået undervejs på min egen rejse og jeg ved derfor hvor essentielt det er at vi rækker ud og tager imod hjælp. Jeg vil derfor også elske at guide dig på vejen til et mere helt, integreret og bæredygtigt liv i samklang med den du dybest set er!

Jeg ser frem til at møde dig og være med på din rejse.

I kærlighed,

Mikrodosering, holistisk, 101, bog, svampe, cannabis, LSD

Jeg sørger for, løbende, at efteruddanne mig, så jeg kan blive ved med at dygtiggøre mig og lære mere om hvordan jeg bedst støtter andre mennesker i deres processer og udvikling. Ligeledes modtager jeg løbende egenterapi, og supervison, da jeg ved at jeg, ligesom alle andre, har blinde vinkler, som jeg ikke selv er i stand til at se. Jeg anser det vedvarende arbejde med mig selv som menneske og terapeut som essentielt for at kunne hjælpe andre på deres vej.

Grunduddannelser

2010

2012

  • 200-timers Yoga Alliance certificeret Yogalærer ved Hamsa Yoga Studio

2023

Efteruddannelse & kurser

2011-15

2013

2015

  • Workshop i Traumesensitiv Yoga ved David Emerson
  • 100-timers Yin Yoga overbygning ved Sattva Yoga

2016

2017

  • Inner Moon Movement Yoga & Life Force Nutrition for Women 2 dags-kursus ved Dona Tumacder-Esteban
  • Magic of Sound (the yoga of sound) workshop ved Anandra George
  • 40-timers efteruddannelse i undervisningsmetoder, asana teknik og sekvensering ved YogaPlace by Hrönn

2018

2019

2021

2022

  • Workshop i brug af trommen som shamanistisk redskab og til behandlinger ved Mighty Tree
  • 11 dages Bobinsana & Rose dieta i Sverige, faciliteret af Shipibo Maestros Fernando & Delsy (læs mere om hvad en plante dieta er her)

2023