Samklang logo
De dødes dag, Allehelgen, Samhain, fuldmåne, fuldmaane, ritual, selvudvikling, transformation, død, genfødsel

De dødes dag / Allehelgen / Samhain & fulmåne

Kært barn har mange navne…
 
Fælles er temaet omkring død som den del af vores eksistens som vi ikke har kontrol over. Naturen er ved at “dø” for at blive genfødt i den uendelige cyklus som vi alle er en del af.
 
Det er tid til at stoppe op og reflektere over hvad du er klar til at slippe og lade dø for at skabe plads til nyt – akkurat som bladene der falder til jorden når de har udtjent deres formål. Energien er endnu mere kraftfuld i år da det samtidig er fuldmåne i dag (kl. 15.48 dansk tid).
 
Dagen/aftenen handler også om at ære de døde og alle dem som er kommet før os – og som har været med til at bane vejen for os. En hyggelig skik er at man stiller en ekstra tallerken på middagsbordet for de kære man har mistet.
 
Dagen i dag har jeg brugt på hygge foran brændeovnen og en lang gåtur med kæresten i den smukke natur med alle efterårsfarverne. Senere udfører kæresten og jeg en ildceremoni på vores terrasse, for at slippe endnu dybere og mere bevidst (du kan se fremgangsmåden på mit tidligere blogindlæg “Fuldmåne ildceremoni” her).
 
Jeg håber du har en velsignet dag og aften usanset hvad du vælger at kalde dagen og om/hvordan du vælger at markere denne drejning af årshjulet.

Del denne post