Samklang logo
Energiopdatering oktober 2020, Kundalini, udrensning, transformation, selvudvikling, spiritualitet

Energiopdatering oktober 2020

Der er virkelig smæk på energierne for tiden! Jeg bliver ved med at tænke at NU kan der simpelthen umuligt blive skruet mere op for intensiteten, men så bliver der lige skruet et hak mere op!
 
Det er længe siden at min Kuṇḍalinī energi har renset så heftigt ud, men der er åbenbart en del energetiske opgraderinger som skal klares. Det betyder at jeg skal arbejde ekstra for at holde jordforbindelsen da jeg spontant bliver hevet ind i trance-lignende tilstande. Jeg “falder” i staver og kan pludselig sidde og stirre ud i luften i længere tid af gangen (normalt er det ikke min stærke side at sidde stille og “space ud” på den måde 😉).
 
Samtidig har jeg haft en lang periode med fysiske smerter; ondt i ryggen, lænden, i øjnene (mit syn har også været sløret på tidspunkter uden nogen umiddelbar grund), i hovedet (der går normalt år mellem at jeg har hovedpine, men det sidste lange stykke tid har det været næsten hver anden dag), i halsen og også til tider små jag af pludselig smerte et “tilfældigt” sted i kroppen. Jeg mærker et øget behov for søvn og større rastløshed (særligt om aftenen).
Jeg hører fra andre at jeg ikke er den eneste som oplever ovenstående symptomer pt.
 
I dag, inden en af mine faste klienter kom, lavede jeg intuitivt denne Mandala.
Når jeg sanser ind i energien i den så får jeg følgende ind:
 
Lysene er placeret i to trekanter som jeg først bagefter opdagede danner de 4 element trekanter.
 
Hvordan mærker du energierne for tiden?

Del denne post