Samklang logo
CBD, holistisk terapi, søvn, ptsd

Holistisk terapi og CBD

Holistisk terapi handler for mig om at arbejde med alle lag af det hele menneske. Ofte har vores udfordringer ikke kun rod i enten det fysiske, psykiske, energetiske, systemiske eller relationelle, men trækker tråde til flere af disse lag.
 
Det betyder at vi kan hjælpe os selv så meget bedre hvis vi formår at sætte ind og støtte vores system på mere end et niveau. Når vi f.eks. støtter kroppen fysisk samtidig med at vi arbejder med det psykiske så har de forandringer vi gør på hver af de to områder som oftest en positiv forstærkning på hinanden og så kommer vi nemmere og hurtigere i trivsel.
 
Jeg har selv oplevet hvordan jeg ved at støtte min krop gennem tilskud og gode rutiner hjalp mig selv i arbejdet med min PTSD. Søvn var en af de svære ting, da jeg led af voldsomme mareridt og pludselige paniske opvågninger flere gange om natten i perioder. Det var til trods for at jeg arbejdede kontinuerlig og intensivt med mig selv i terapi.
Jeg fik introduceret CBD olie af en god ven og begyndte at bruge det hver aften inden sengetid. Det gav mig ro og hjalp mig med at sove bedre, hvilket medførte mere overskud om dagen og mere kapacitet til at arbejde med mig selv psykisk i terapien.
 
Jeg er ikke modstander af traditionel medicin, og ved at det i nogle tilfælde både kan være det rigtige, nødvendigt og redde liv, men for mig var det ikke vejen i arbejdet med min PTSD og de traumer jeg bar rundt på. Jeg brugte i stedet naturmedicin og kosttilskud, og mærkede hvordan det gjorde en massiv forskel for mig i min healingsproces.
 
Derfor taler jeg også tit med mine klienter, og folk der henvender sig for råd om deres situation, om hvordan de kan støtte sig selv på flere niveauer. Jeg har vejledt en del i brugen af både kosttilskud, CBD produkter og mikrodosering efterhånden, men har så sendt folk videre til andre forhandlere.
 
I dag havde jeg møde med en repræsentant for firmaet Endoca som er det mærke af CBD produkter som jeg selv har brugt og haft gavn af, for at tale om hvorvidt jeg kunne komme til at forhandle deres produkter og dermed tilbyde det til dem som kunne have gavn af det. Endoca er dansk ejet og produceret, og er af topkvalitet!
 
Jeg har fået et lille udvalg så jeg nu kan tilbyde produkterne til jer der kommer i klinikken og give vejledning i brugen.
Da gennemsigtighed er en af mine vigtigste værdier skal jeg selvfølgelig lige oplyse om at jeg tjener lidt på salget af produkterne, men det er vigtigt for mig at understrege at jeg altid kun tilbyder produkterne der hvor, og til dem, jeg vurderer kunne have gavn af det. Og der er selvfølgelig ingen som helst forventning til køb, ligesom der generelt ikke er det når jeg giver råd og vejledning.
 
Jeg mærker at jeg kan stå inde for produkterne og at de kan være en hjælpende hånd for dem som måtte mærke det kalde.
 
Du kan læse mere om Endoca og deres produkter her.

Del denne post