Samklang logo
Kvindefællesskab, naturterapi, plantemedicin

Kvindefællesskab, naturterapi & plantemedicin

Jeg er stadig i landing efter et dybt, fantastisk, rørende, åbnende og udfordrende kvinderetræte med naturterapi, søsterskab og plantemedicin-ceremonier hos Mighty Tree Medicine.

 
Endnu en ilddåb med det dybeste og hårdeste karmiske arbejde jeg nogensinde har gjort! Særligt sidste ceremoni, hvor jeg fik vist tidligere liv, blev renset og døde flere gange end jeg kan tælle samt fik vist hvordan universet hænger sammen og blev undervist i kvantefysik. Processerne er stadig i gang og jeg mærker sårbarhed samtidig med taknemmelighed over livets storhed. Jeg lærer om min egen styrke og at hver gang jeg tror at jeg ikke kan mere så er der alligevel mere styrke at hente.
 
Tak til mine søstre på denne weekend, for at holde mig og for at synge mig hjem igen da jeg ikke selv kunne finde vejen!
 
Lige nu er det alt hvad jeg formår at dele, måske der kommer mere når min proces er landet mere.
 
Jeg vil blot afslutte med en sætning som jeg modtog under ceremonien og som ikke kun er min, men som gælder os alle:

"Jeg har aldrig nogensinde været, og bliver aldrig, mindre end hel"

Del denne post