Samklang logo
Psykedelika, psykedelisk terapi, podcast, svampe, ayahuasca, MDMA, mikrodosering, medicin, nervesystemet

Podcastepisode om psykedelisk praksis

Så udkom af episoden fra mit besøg hos Alexander Grigat fra Den Forbudte Skole, hvor vi fik os en snak om psykedelisk praksis, forberedelse og integration. Det er utroligt hvor langt man kan komme omkring og alligevel føle at man kun har berørt en brøkdel.

Jeg nød samtalen i fulde drag, den ping pong der kom ud af det og alle de refleksioner som Alex var med til at skabe i mig. Jeg kan virkelig anbefale at lytte til de andre episoder på podcasten, som alle indholder guldkorn. Tak til dig Alex for at invitere mig ind i dit hjem og studie og fordi du havde lyst til at tage en snak.

Podcasten findes på forskellige platforme – du kan enten lytte direkte her eller klikke videre til f.eks. Spotify.

 
Du ønskes rigtig god lytning!
 
Hvis du ønsker at lytte til de to andre podcastepisode jeg har deltaget i (hos Den Slemme Slemme Podcast), så kan du finde den på bloggen her: del 1 og del 2.

Del denne post