Workshops

 • Bevidsthed i Bevægelse:
  Intuitiv og fri bevægelse til musik, som redskab til at sætte dig i forbindelse med dybere lag af dig selv. Her skabes rum til at lande i kroppens visdom og holde kærligt rum for alt hvad du indeholder.

 • Rumklang:
  Genenem lydyoga inviteres du, blidt, i dybere kontakt med alt hvad der lever i dig af følelser, behov og kropslige sansninger. Herefter vil du få mulighed for at blive bevidnet når du med eller uden ord lader det som lever i dig komme til udtryk, ligesom du vil være med til at holde et ordløst ikke-fordømmende rum for andre.

 • Åndedrætsterapi:
  En særlig åndedrætsteknik som, i kombination med musik og kropsterapi, bruges til at skabe kontakt til din underbevidsthed. Her kan vi hente indsigter og forløsning af fortrængte oplevelser, samt følelsesmæssige og kropslige blokeringer helt tilbage til tiden før vores fødsel, tidligere generation og liv før dette.

Individuelle sessioner

 • Essensioner:
  1,5 times krops- og psykoterapi; som støtte og vejledning til din spirituelle udvikling med fokus på din unikke essen og hvordan du udfolder dit unikke potentiale.

 • Åndedrætsterapi:
  En særlig åndedrætsteknik som, i kombination med musik og kropsterapi, bruges til at skabe kontakt til din underbevidsthed. Her kan du hente indsigter og forløsning af fortrængte oplevelser, samt følelsesmæssige og kropslige blokeringer helt tilbage til tiden før vores fødsel, tidligere generationer og liv før dette. 3 timer inklusiv indledende samtale og afsluttende integrationsmandala.

 • Kuṇḍala:
  Vejledning og støtte til dig som har en aktiv kuṇḍalinī energi, og som ønsker at bruge visdommen heri til at opnå større indsigt i dig selv samt arbejde med de ting som vækkes i denne proces. Du vil få konkrete værktøjer til at balancere energien og integrere processen dybere.

 • Psykedelisk integrationsterapi:
  Terapeutisk støtte til integration af dine psykedeliske rejser. Der gøres ikke brug af substanser, men anvendes spirituel krops- og psykoterapi til at arbejde med det som er blevet vækket under dine rejser. Jeg tilbyder også enkelte samtaler eller forløb som forberedelse til forestående psykedeliske rejser.

Sprituelle udviklingscirkler

 • Rum til dig (cirkel for kvinder):
  Som kvinder ligger den arketypiske moderlige energi naturligt for os. Mange af os er gode til at holde rum, og drage omsorg, for andre, men glemmer nemt os selv. Det resulterer i symptomer som manglende overskud, udbrændthed, fysiske ubalancer og ensomhed.

  Denne cirkel er for dig som længes efter et trygt rum med andre spirituelle kvinder, hvor du kan lande dybere i dig selv, lade op og få inspiration til, hvordan du holder et kærligt og ikke-fordømmende rum for dig selv og andre uden at brænde ud.

  Ritualer, refleksionsøvelser og deling, vil blive brugt som understøttende værktøjer, ligesom at cirklen giver en unik mulighed for netop at blive bevidst om og udforske balancen mellem omsorgen for andre og omsorgen for dig selv.