Samklang logo
Energiopdatering februar 2021, krystaller, intuitivt, guddommelige feminine

Energiopdatering februar 2021

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg har lavet en energiopdatering, men i går kaldte en mandala på at blive skabt og pludselig havde jeg siddet fordybet i skabelsen i flere timer!
 
Jeg er ikke astrolog og har ikke lært at tyde planeternes konstellationer ift hinanden og hvordan man trækker paralleler til den energi vi mærker her på jorden. Tilgengæld har jeg opdaget at jeg får kanaliseret beskeder om energierne gennem skabelsen af mandalaer med krystaller, sten, blomster, blade og fjer.
Intuitivt fornemmer jeg hvilke krystaller og andre genstande der kalder på at blive brugt, hvordan de skal placeres og hvilke mønstre de skal danne. Jeg kommer ind i et flow hvor tid og rum forsvinder og hvor jeg veksler mellem at få ført min hånd og at mærke hvilken sammensætning der føles rigtig.
 
Når jeg er færdig sætter jeg mig ned og lader energien lande. Nogle gange går der en eller flere dage før ordene er klar. Der kan pludselig dukke mønstre op i mandalens udformning som jeg ikke har lagt mærke til da jeg lavede den og ordene står i kø med budskaber som ofte er en blanding af hvad jeg selv aktuelt mærker/har mærket energetisk i et stykke tid, ord som bliver kanaliseret igennem mig og betydningen af de genstande jeg har brugt i mandalaen og hvordan de er placeret ift hinanden.
Det er altså en forunderlig proces, men ikke desto mindre synes det at kunne noget og vække genkendelse hos flere når jeg deler mine energiopdateringer.
 
Denne gang pressede der sig et meget insisterende tema på allerede da jeg sad og mærkede ind i hvad der skulle placeres i midten af mandalaen. Pludselig meldte Rubin Recordkeeper sig på banen og jeg måtte igang med at lede det meste af huset igennem for at finde den da jeg ikke har brugt den længe.
 
Det overordnede tema handler om at gøre op med fortiden og med gamle, udtjente (ydre) autoritetsfigurer. Det er tid til at tage vores kraft hjem og finde vores indre “guru” så vi kan lære at læne os mere og mere ind i den indre guidning som vi alle har mulighed for at få adgang til – også kaldet intuitionen eller vores mavefornemmelse. Når eksperterne og autoriteterne, som mange af os har lænet os op af og haft tillid til pludselig ikke er enige og modsiger sig selv så bliver vi virkelig kaldet til at stole på hvad der føles sandt i vores indre.
 
Den guddommelige feminine energi rejser sig mere og mere, og inspirerer os til at give slip på både de ydre og indre patriarkalske strukturer som ikke længere tjener os eller føles sande for os. Vi inviteres til at (gen)opdage det feminines kvaliteter af intuition, flow, kærlighed, empati og frihed, MEN uden at vi mister jordforbindelsen!
Lysene som jeg var placeret og danner både skrå og lige linjer (række af tre lys) giver mig associationer til stjernebilledet Orion (Orions bælte består af 3 stjerner på række). Ifølge græsk mytologi skulle Orion været blevet gjort blind af Chios konge (hvis datter han blev forelsket i). Orions syn blev genskabt af solens stråler ved solopgang.
 
Det er meget symbolsk for den kollektive død- og genfødselsenergi vi synes at være i pt. og det symbolske i at når solen står op efter vores genfødsel så vil vi få genskabt vores “syn” og få “nye øjne” vi kan se verden med.

Del denne post