Samklang logo
Holistisk mikrodosering, naturmedicin, healing, psykedelisk terapi

Holistisk Mikrodosering – bog ude nu!

Så er den her!!!
 
Min bog om Holistisk Mikrodosering er nu landet hos mig i fysisk form! Og den er sindssyg lækker hvis jeg selv skal sige det! Jeg er virkelig stolt over, og glad for, resultatet af flere måneders arbejde – nu manifesteret i fysisk form!
Sikke en rejse det har været og perfektionisten i mig blev testet flere gange og har måttet lære at give slip mange gange undervejs – senest da jeg havde sendt bogen i trykken og så efterfølgende opdagede at mikrodosering på omslaget (som jeg har fået hjælp til at lave grafisk) er stavet med c, så måtte jeg huske mig selv på at det ikke påvirker indholdet i og kvaliteten af bogen.
Bogen er en samling af min viden, erfaring og tilgang til emnet. Det betyder at perspektivet er holistisk og spirituelt – men som jeg skriver i bogen så påstår jeg ikke at have sandheden, så alt indhold er ment som inspiration – tag det du kan bruge og lad resten ligge.
 
 
Bogen indeholder bl.a.:
 
🍄 Viden og erfaringer samlet fra eget liv og de klienter jeg har vejledt
 
🍄 Forslag til supplerende støtte under dit mikrodoseringsforløb
 
🍄 Refleksionsøvelser til at arbejde med din intention
 
🍄 Afsnit om integration
 
🍄 Doseringskalender så du kan holde styr på hvor du er i dit forløb og hvilke dage der er dosisdage, og hvilke der er pausedage
 
🍄 Dagbogssider (til et forløb på max 12 uger), som hjælper dig med at holde styr på indsigter, søvnkvalitet, humør, følelser, behov, drømme, mm undervejs samt til brug for evaluering efter endt forløb
 
🍄 m.m.
 
Bogen tager udgangspunkt i mikrodosering med svampe da det er der min primære ekspertviden ligger, men meget af det skrevne samt dagbogssiderne kan sagtens overføres og anvendes ved mikrodosering af andre substanser.
OBS: Som anført i bogen er den selvfølgelig ikke en opfordring til at bryde gældende lovgivning, og al mikrodosering foregår på eget ansvar!
Jeg har fået et par skønne mennesker til at læse den igennem inden den kom i tryk og give feedback. Her er hvad en af dem skrev bl.a.:
“Det grafiske layout er simpelthen til perfektion! Det virker neutralt så det ikke tiltrækker spørgsmål, når det ligger fremme. Men føles som ens egen oase at bruge. Den stemning din opsætning giver mig, er luksus spa, men i en urskov med mos og tusinde år gamle løvtræer”.

 

20 stk. er allerede snuppet i forsalget! Så i dag og mandag står på indpakningen og udsendelse til dem der har bestilt så alle forhåbentlig skulle have deres bøger inden juleaften.
 
Hvis du vil nå at have din kopi inden juleaften så bestil senest søndag ved at sende mig en besked via kontaktformularen her på hjemmesiden eller via mail (avilou@sam-klang.dk) med dine oplysninger (navn, adresse, mail og mobilnummer) samt overføre 299 kr. + 47,50 kr. i fragt til MobilePay nr.: 169659 (Samklang).
 
Tak til dem som har beta-læst og givet feedback og til dygtige Victor Fenger som har været min grafiske redningsmand og hjulpet med at lave trykfiler til trykkeriet. Tak til Kailow for hjælp og vejledning, tålmodighed med en grøn bogudgiver og tak for et smukt bæredygtigt tryk af min bog, i overensstemmelse med mine værdier om bæredygtighed!
 
Bogen er produceret i Danmark og trykt hos Kailow A/S som er tilsluttet FNs Globale Compact og er certificeret under følgende internationale standarder:
DS 49001 CSR, ISO 14001 Miljø, ISO 9001 Kvalitet og ISO 45001 Arbejdsmiljø. Tryksagen er derudover Svanemærket og Klimakompenseret.

Del denne post