Samklang logo
Tromme, kraftdyr, rådyr, fødsel, spiritualitet, transformation, shamanisme, shamanistisk

Min trommes rejse hjem til mig

Der sker de vildeste ryk i min udvikling for tiden og nye indsigter lander som perler på en snor. Derfor er jeg også lidt mere stille end jeg plejer at være herinde, men for nu fik jeg alligevel lyst til at dele den synkronisitet der har været omkring min nye trommes udfordrende og smukke rejse hjem til mig.
 
Jeg bestilte den i januar så den har været længe undervejs. Jeg havde tydeligt mærket at det var dygtige Mouschka fra FreeYourself Drumming – Life Coaching, Drum Journeys & Shaman drums der skulle lave min nye tromme. Jeg er vild med hendes æstetik, hvor hun fletter bagsiden af trommen i det smukkeste mønster og tilføjer krystaller og fjer og graverer symboler på indersiden af trommerammen. Hun fik en lidt anderledes opgave af mig fordi jeg allerede havde et tydeligt billede af trommen i mit indre.
 
Undervejs opstod der forhindring på forhindring og hver gang jeg troede at nu var det lige ved så dukkede der en ny forhindring op. Jeg fik virkelig mulighed for at arbejde med min tålmodighed og at læne mig ind i at trommen ville komme når den var klar. Og som jeg jokede til Mouschka om så gav det jo god mening at trommen selvfølgelig skulle have en ligeså svær fødsel som jeg havde haft.
 
I de seneste uger har jeg (igen) dykket dybere i mit fødselstraume og de sår det har efterladt i mig. Jeg har forsøgt at kæmpe mig til healing af de sår og selvom kampen har været en nødvendig del så mærker jeg nu at der skal ske et skift i min tilgang. De sidste to dage har været dybt transformerende for mig og hjulpet til at lande det kærlige skift. I forgårs i shamanistiske oplæringscirkel hos Mighty Tree og i går til først kropsterapi hos Tanja Nala Schmidt, hvor noget slap på et virkelig dybt plan, og derefter i terapi hos Karen Helle Grue hvor vi var helt tilbage og skabt healing af et tidligere liv med temaet omkring fastlåsthed.
 
Her til morgen føles noget lettere og mere lyst indeni og jeg startede dagen med morgenyoga i mit behandlerlokale. Da jeg kigger ud ligger der et rådyr i baghaven og kigger på mig. Rådyret har længe været et af mine kraftdyr og har fulgt mig både i fysisk og energetisk form. Jeg bad også Mouschka om at gravere et rådyr i min trommeramme og skindet på trommen er af hjort.
Det var som om den var der for at forbinde sig med mig og jeg fik pludselig fornemmelsen af at i dag ville være dagen min tromme ville lande hos mig. Og rigtigt nok efter yoga kom posten med min smukke tromme! Den føles bare fuldstændig naturlig i hænderne på mig, lyden er dyb og fyldt med jordforbindelse. Skindet er midt imellem mørkt og lyst i perfekt balance! Jeg har trommet for rådyret i haven og den har givet sin godkendelse af mit samarbejde med trommen og nu er den væk igen – som det “bare” var det den kom for.
 
På trods af mine mange år med oplevelser af synkronisitet så bliver jeg alligevel forundret, rørt og taknemmelig hver gang. Perfekt guddommelig guidning og timing!

Del denne post