Samklang logo
Tantrisk sexolog, uddannelse, selvudvikling, sexologi, tantra

Tantrisk Sexolog – næste skridt på rejsen

Jeg lander taknemmelig, fyldt med kærlighed, men også træt efter 4 dage på første modul af uddannelsen til Tantrisk Sexolog (læs mere om uddannelsen her). Vores undervisere fortalte os at det er helt normalt at gå i udrensning efter så dybe processer og jeg kan bekræfte at det er tilfældet for jeg bruger dagen i sengen med feber. Det giver så til gengæld mulighed for at lande, integrere og reflektere over de sidste 4 dages processer og rejsen der bragte mig derhen.
 
Det føles virkelig som at være en del af en begyndende evolution, som der er lagt op til på uddannelsen. Fra jeg læste om uddannelsen første gang mærkede jeg en dyb resonans. Alligevel vækkede det gamle fordomme og skygger på både det tantrisk og det sexologiske. Det vækkede spørgsmål i mig om hvad andre ville tænke om at jeg tog en uddannelse der både indeholdt ordene ”tantrisk” og ”sexolog”. Jeg mærkede tydeligt at jeg ikke havde lyst til at blive sat i bås med de uetiske tilgange som jeg desværre også havde både været vidne til og hørt om indenfor det tantriske og sexologiske. Måske det efterhånden er blevet tydeligt hvor meget min integritet og etik betyder for mig i mit arbejde, så tanken om at andre skulle forbinde mig med felter som havde været genstand for kritik om grænseoverskridende og grænseløs adfærd under påskuddet om ”fri kærlighed og seksualitet” fik mig til at krumme tæer.
 
Derfor var det så vigtigt at mærke den tydelige etik og integritet som uddannelsen er bygget på og som tydeligt har gennemsyret de sidste 4 dage. Min reservation er nu væk og jeg mærker tydeligt hvor stolt det gør mig at være med i denne evolution, og netop at støtte en udgave af det tantriske og sexologiske som holder etik, autenticitet, sunde grænser og integritet i hævd. Hvor der er fokus på at skabe jordforbindelse i den spirituelle og tantriske praksis, og på den måde undgå det jeg plejer at kalde ”pseudo spiritualitet” eller ”spiritual bypassing”.
 
At uddannelsen så samtidig trækker tråde til det shamanistiske arbejde og tilgang til verden; hvor vi er del af, og ansvar for, den større helhed, rammer bare lige i hjertet og den indre ild og passion som brænder der!
 
Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg nok skal blive udfordret til det yderste i de næste 18 måneder uddannelsen forløber over, men jeg mærker en dyb følelse af tryghed i at blive holdt og støttet hele vejen igennem, både af underviserne, hjælpere og mine medstuderende.
 
Jeg glæder mig til at begynde at bruge alt det jeg lærer på uddannelsen i mit arbejde med andre mennesker og jeg kan løfte sløret for at næste tiltag bliver en kvindecirkel med fokus på ”Livmoder-healing” som jeg starter op i januar 2022 og som vil køre et år frem. Jeg er i gang med at få de sidste detaljer på plads, men hvis du allerede nu mærker at det kunne have din interesse, så er du velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen på hjemmesiden her eller direkte til min mail: avilou@sam-klang.dk så sender jeg dig mere info.

Del denne post