Samklang logo
Nytår 2021, nytaar, ubehag, selvudvikling, tranformation

Nytår 2021

Godt nytår til alle jer skønne sjæle!
 
Tak fordi I er her, følger med, bidrager og er en del af min rejse med at tilbyde Bevidsthedsudvidende Terapi.
 
2020 har på mange måder været et særligt år for mig professionelt. Jeg besluttede at følge det mit hjerte kaldte på og fik bekræftet hvor meget universet hjælper til når vi går den vej som er rigtig for os.
 
Det betyder ikke at jeg ikke også har været ramt af frygt, tvivl og bekymringer – for det har jeg. Jeg har forsøgt at give det hele plads og når jeg gør, bliver jeg gang på gang mindet om at der er læring lige der i “ubehaget”; at det hjælper mig med af forblive ydmyg og give plads til vigtige refleksioner. Samtidig er jeg blevet opmærksom på hvordan min egen tilstand og balance (eller mangel på samme) eskalerer følelsen af frygt og tvivl og bekymringstankerne. Jeg bliver heldigvis hele tiden bedre til at centrere mig selv igen og finde tilbage til mig selv når jeg er gået hjemmefra. Når jeg er allermest i tvivl beder jeg om hjælp og oplever at mine bønner altid bliver hørt når jeg åbner mig selv for de små tegn og beskeder universet sender.
 
Her på årets første dag føler jeg mig fyldt af en behagelig tomhed krydret med taknemmelighed for den vej som har åbnet sig i 2020 og som jeg ser begejstret frem til at træde endnu flere skridt på i løbet af det nye år.
Jeg er bl.a. blevet spurgt om jeg har lyst til at være med i en episode af
Den forbudte skole podcast, hvilket jeg er meget beæret over og glæder mig til!
 
Derudover står den på retræte i januar og diæt med Mapacho i 3 mdr fra 7 februar. Hvad der folder sig ud derefter må tiden vise, men jeg satser på at der kommer flere retræter, ceremonier og andet lækkert i kalenderen.
 
Jeg håber at jeg får lov at se og facilitere for mange flere af jer i år.
Fra det dybeste af mit hjerte – TAK ❤️
 
Med ønsket om et smukt, kærligt og lærerigt 2021

Del denne post