Samklang logo
Ayahuasca, Thank You Plant Medicine 2020, TYPM, selvudvikling, spiritualitet, traumeforløsning, transformation

Min Ayahuasca historie på TYPM 2020 (Thank You Plant Medicine)

På denne video (som blev optaget under Thank You Plant Medicine eventet i KBH d. 20.2) deler jeg er uddrag af min egen historie med healing af traumer med hjælp fra plantemedicin.

At få PTSD har været den vildeste opvågning og den hårdeste rejse på vejen hjem til den jeg dybest set er, men jeg er dybt taknemmelig for alt hvad jeg har lært undervejs, alt den hjælp jeg har modtaget og al den styrke det har givet mig at gå vejen gennem ilden.
 
Min psykoterapeutuddannelse og den intensive egenterapi som var en del heraf tog mig dybt ned i mine traumer og hjalp mig til langsomt men sikkert at begynde at vikle den filtrede klump af rød tråd ud, som senere viste sig at være vejen hjem til min essens.
 
Men trods det dybe holistiske arbejde med krop, sind og sjæl, mødte jeg en mur som jeg ikke synes at kunne komme igennem, eller et form for traumelag som de mange års selvudvikling og terapi alligevel ikke formåede helt at nå.
 
Mit møde med plantemedicinen Ayahuasca i 2018 ændrede drastisk på dette. En dør blev blæst åben og en verden af kærlighed foldede sig ud. Jeg fik genetableret kontakt til den dybe ubetingede kærlighed som jeg og vi alle er en del af.
 
Da jeg kom hjem fra mit første Aya-retræte var mine flashbacks og mareridt (som jeg havde døjet med i 7 år) væk. Jeg sov 12 timer hver nat i en måned!
 
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg mærkede kaldet fra Moder Aya og for den healing jeg har fået, og jeg ved, at rejsen først lige er begyndt.
 
Jeg tilbyder vejledningssamtaler omkring arbejdet med psykedelika og hvilke ting du skal være opmærksom på når du vælger en facilitator/guide/terapeut. Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis og forpligtende samtale.
 
Du kan også starte med at læse blogindlægget “3 gode råd til arbejdet med psykedelika […]
 
Eller du kan lytte til de to podcastepisoder om psykedelisk terapi på Den Slemme Slemme Podcast, hvor jeg deltager i både del 1. og 2. del. Lyt via  Buzzsprout her eller find dem på Spotify.
 

Del denne post