Samklang logo
Søvn, ptsd, psykiske lidelser, tilskud, CBD

PTSD & psykiske lidelser – støtte til søvn

Nogle af jer har hørt mig dele udsnit af min egen historie med PTSD bl.a. i nogle af de podcasts jeg har deltaget i.
 
PTSD er en forkortelse for Post Traumatic Stress Disorder og er faktisk noget som påvirker en del mennesker. Flere mennesker fejldiagnosticeres med andre psykiske lidelser som f.eks. bipolaritet, borderline, skizofreni mm. fordi en del af symptomerne nemt kan se ens ud. Det er jo i sig selv interessant, og i min optik et udtryk for hvad jeg senere forstod; at fællesnævneren for alle psykiske lidelser er et ureguleret nervesystem. Grunden til at man har et ureguleret nervesystem, de specifikke traumer og hvordan det uregulerede nervesystem kommer til udtryk er selvfølgelig forskellig fra individ til individ, da vi alle har vores egen unikke historie og prægninger med os.
 
En af de måder PTSD og et ureguleret nervesystem kan komme til udtryk er i form af dårlig, uafbrudt søvn og mareridt, som også var noget af det der plagede mig mest.
 
Der findes ikke en mirakelkur eller et quick fix, men der er forskellige ting vi kan gøre og niveauer vi kan arbejde på for at støtte og hjælpe os selv til at få en bedre søvn.
 
Vi kan bl.a.:
Hvis du har brug for vejledning og støtte til brugen af enten kosttilskud, CBD produkter (jeg anbefaler og vejleder i brugen af Endocas produkter som jeg også har til køb i klinikken), eller overvejer at bruge psykedelika i arbejdet med dig selv så kontakt mig for en råd- og vejledningssamtale.

Del denne post