Samklang logo
Psykedelika, psykedelisk terapi, podcast, svampe, ayahuasca, MDMA, mikrodosering, medicin, nervesystemet

Podcastepisode om tantra, tanker og nervesystemet

Jeg havde besøg af Nicklas Søby Germansen i forrige uge for at optage en episode til hans podcast “Unik” hvor han dykker dybere ned i hvordan man finder indre glæde. Det kom der er en meget spændende og filosofisk snak ud af, som nu ligger på diverse podcast platforme, bl.a. Spotify og på YouTube. Det var meget anderledes end hvad jeg normalt taler om på diverse podcasts som jo ofte er centreret om mit shamanistiske arbejde og psykedelika og plantemedicin.
 
Jeg nød at dele samtalen med Nicklas som har en ligeså krøllet hjerne som jeg så vi rigtig kunne nørde ned i detaljen og gå ind i de dybe spørgsmål.
 
Håber du vil nyde at lytte med 🎧

Hvis du ønsker at lytte til de andre podcastepisoder jeg har deltaget i hos “Den Forbudte Skole” og “Den Slemme Slemme Podcast” så er de alle at finde her på bloggen.

Del denne post