Samklang logo
Spirituelle, spiritualitet, selvudvikling, transformation

Vi er spirituelle af natur!

Det er jeg slet ikke i tvivl om. Hvordan det kommer sig til udtryk, er vidt forskelligt og individuelt. De fleste mennesker kender det med bare at vide noget uden at de ved hvordan de ved det. Nogle kalder det for “mavefornemmelse”, andre for intuition. Jeg tror på at din intuition er kontakten til din sjæl og dit spirituelle kompas til et liv i samklang med både din indre og ydre verden.

Kollektivt har der været en voksende opvågning i gang siden omkring år 2012, hvilket betyder at flere og flere mennesker åbner sig for det spirituelle og alternative. Samtidig begynder kvantefysikken videnskabeligt at kunne bevise flere af de påstande som har eksisteret i de spirituelle miljøer i århundrede. Videnskab og spiritualitet er ikke længere modsætninger, men kan supplere hinanden for et mere helt verdensbillede. Det betyder at den spirituelle dimension af livet bliver tilgængelig for endnu flere som ellers ville have afvist det grundet manglende videnskabeligt grundlag. Ligesom det hjælper med at bringe det spirituelle ned i jord- og øjenhøjde.

“Spiritualitet bliver først brugbart når det forankres og integreres i det jordiske liv, frem for at blive en flugt fra det.”

Spiritualitet kan nemt blive noget vi flygter ud i når det menneskelige liv bliver svært, men i virkeligheden er vores fornemmeste opgave, som sjæle i en menneskekrop, at forene de to verdener – ikke at vælge mellem dem. Jeg tror på metoder som arbejder med at forankre den spirituelle energi i kroppen og i vores menneskelige eksistens, frem for at det bliver noget som bringer os væk fra kroppen og fra det som gør os til mennesker.

Hvis det var meningen, var vi forblevet i det sjælelige hav som vi alle kommer fra, og vender tilbage til en dag. Vi har fået en krop, og gaven af den menneskelige eksistens, fordi vi har værdifulde lektioner at lære gennem kroppen og det som netop det jordiske åbner for. For at komme i balance spirituelt må vi derfor lande i både sjæl og krop. Det er vidt forskelligt, hvor vi oplever at være bedst forbundet og forankret. Nogle oplever at de altid har været spirituelt orienterede og har primært udfordringer med at lande i kroppen og det jordiske liv, andre oplever at have en god jordforbindelse og forankring i det jordiske liv, men begynder nu at åbne sig for, og opleve, det spirituelle aspekt af livet. Uanset hvor din rejse starter kan det være forvirrende at “vågne op” og få skabt mening med og balance mellem et jordisk og spirituelt liv.

Min egen spirituelle rejse startede tidligt og jeg har altid haft en stærk forbindelse til det spirituelle felt. Jeg landede med en nysgerrig og videbegærlig sjæl, som har givet mig en lidt nørdet tilgang til det spirituelle. Jeg har samlet viden, afprøvet og udforsket utroligt mange afkroge af det spirituelle og alternative gennem mit liv. Det har været en meget givende og spændende rejse, men den har til tider også været hård og ensom. Netop derfor brænder jeg for at være den guide og sparringspartner på andres rejse, som jeg manglede på min egen.

“Vores intuition er det mest værdifulde redskab til et liv i samklang med vores sjælsmission.”

Til tider har min egen søgen efterladt mig mere forvirret end afklaret. Der findes så mange tilgange, meninger og redskaber til brug i den spirituelle udvikling. Måske du kender til den følelse af handlingslammelse som kan opstå, når der simpelthen er for mange tilbud og gode råd at vælge imellem.

Det jeg lærte var, at grunden til min forvirring lå i at jeg ikke stolede på min egen intuition. Jeg har haft nogle vigtige (og hårde) læringer netop omkring hvor livsnødvendig min intuition er, og i dag er den mit styrende kompas for alle de skridt jeg tager i livet. Denne tilgang til intuitionen er en af grundstenene i min tilgang til arbejdet med at guide andre i deres spirituelle udvikling. Jeg tror på at intuitionen er vores individuelle kompas som skal sørge for at vi beholder jordforbindelsen, og kan stå stærkt i os selv, i en verden fyldt med stimuli, en million tilbud og et hav af “guru’er”. Det er fint at lade sig inspirere, men i sidste ende er du din egen eneste guru, som ved hvad der er helt rigtigt for netop dig.

Mit ønske er, i samarbejde med dig, at hjælpe dig med at afdække dine udviklingspunkter og skridt på vejen til et liv i større samklang med den du dybest set er.

Jeg tilbyder både individuelle udviklingsforløb, gruppeforløb (cirkler) og workshops. Jeg arbejder intuitivt og holistisk, hvilket betyder at sessionerne tilpasses til dine unikke behov og er et samarbejde mellem os. Jeg inddrager både krop, sind og sjæl gennem bl.a. samtaleterapi, guidede øvelser, kropsterapi, drømmearbejde, yogaterapi, bevægelse, åndedrætsterapi, tegneterapi, arbejde med indre barn samt familie- og systemisk opstilling mm. Jeg har en særlig passion for at skabe og holde rum for fællesskaber og at bruge cirkel-formen til at skabe vækst ikke blot individuelt, men også kollektivt. Vi kan noget sammen som vi ikke kan alene!

Du er altid velkommen til at kontakte mig her for en gratis og uforpligtende samtale.

Del denne post