Samklang logo
Vibration og lyd, selvhealing, fuldmåne, portal, udrensning

Vibration og lyd som selvhealing

Der sker store energetiske skift her ved 10.10 portalen og op til fuldmånen på søndag d. 13. De fleste af os oplever udrensning på flere plan og vi bliver vist der hvor det er tid til at slippe. Universet skruer samtidig op for vores kraft og viser os hvor vi stadig mangler at træde ind i vores lys.

For mig har det betydet et farvel (i dette liv) til min elskede mormor og massiv udrensning både fysisk og følelsesmæssigt. Min indre kommentator har travlt i disse dage og jeg får lov at observer hvor meget postyr den kan skabe hvis jeg vælger at gå med den. Jeg mærker samtidig en kraft i mit indre som til tider føles som om den kan vælte mig, men i virkeligheden skaber den større jordforbindelse og sikre at jeg står stærkt fast.

Men processerne kræver at vi bruger ekstra tid på at restituere, hvile og drage omsorg for os selv, samt i endnu højere grad øver at være tilstede i nuet så vi ikke bliver væltet af alle tankerne om alt det ukendte der ligger ude foran os.
Og det er her, at vibration/lyd, for mig bliver en livredder og et anker til nuet.

Lyd har mange former og kan bruges på uendelig mange måder. Her er nogle eksempler på hvordan jeg bruger lyd (måske de kan være til inspiration for dig):

Med ønsket om en smuk weekend til jer alle!

Del denne post