Retræte, bevidsthedsudvidende, terapeutisk, udrensning, genfødsel, kambo, sananga, rape

Bevidsthedsudvidende retræte “Hjerterum & Forbindelse”

Bevidsthedsudvidende praksis har igennem årtusinder været brugt til at opnå indsigter, forbinde sig til en højere visdom og til at få bevæget og forløst stagneret energi og følelser.

❋ Måske tumler du med spørgsmål som du ønsker svar på, men oplever at dine forsøg på at finde dem blot gør dig mere forvirret
❋ Måske har du udfordringer som du trods en masse indre arbejde ikke synes at kunne komme til livs
❋ Måske er du træt af at søge svar udenfor dig selv og at være afhængig af at følge andres opskrift på “det gode liv”, men ønsker en mere direkte vej til at mærke hvad der er rigtigt for dig

På dette er der fokus på at forbinde os dybere til vores hjerte så vi derigennem kan møde os selv, og verden omkring os, dybere og mere autentisk. Dette vil vi bl.a. gøre gennem hjerteåbnende workshops, ceremonier og kropslige øvelser som er specielt designet til at forbinde os dybere til os selv og andre.

Vi vil bruge muligheden for her i november måned, inden julestressen, for de fleste sætter ind, at lade vores indre batterier op, åbne vores hjerter og forbinde os til os selv og hinanden, så vi kan bevæge os ind i december med plus på (selv)kærlighedskontoen.

Bevægelse, naturmedicin og åndedrættet er blot nogle af de terapetiske redskaber vi vil anvende til at udvide vores bevidsthed, åbne os for indsigter, læring og healing. Du vil blive guidet trygt igennem hele vejen og der vil være både plads og tid til den enkeltes processer, hvilket også betyder at programmet er med ca. tider da der skal være plads til at tage vare på eventuelle processer når de er åbne og tilgængelige.

Retræte betyder at “trække sig tilbage” og netop hvad vi vil gøre på det skønneste retrætested Værkeriet på Sjællands Odde (lidt over en times kørsel fra København og blot 6-7 minutters kørsel fra Odden færgehavn og Molslinjen Århus-Odden). Værkeriet indeholder lyse, lækre lokaler med 2-3 mands værelser, ceremonisal med udkig over grunden og overdækket terrasse samt fælles spisekøkken, toilet og badefaciliteter, og er placeret på den smukkeste naturgrund med kun 400 meter til vandet og masser af plads at boltre sig på. Stedet er således de perfekte rammer til at trække stikket fra hverdagen og forbinde dig ikke blot med din egen indre natur, men også med den smukke ydre natur omkring dig.

 

Program:

Kommer snarest…

Det får du:

 • Individuel telefonisk afklaringssamtale samt screening
 • Dokumenter med information omkring forberedelse og integration
 • Arbejdsark til at hjælpe dig med at klarlægge og tydeliggøre din intention
 • 3 dage med workshops, ceremonier og terapeutiske gruppeprocesser
  • Bevidsthed i Bevægelse (tranceinducerende og procesorienteret bevægelse til musik)
  • Hjerteåbnende workshop/ceremoni
  • Ceremoni med naturmedicin
  • Åndedrætsterapi
  • Integrationscirkel
 • En intim, mindre gruppe på max 6 deltagere således at der er god tid til individuelle delinger og processer
 • Kompetent, terapeutisk hjælp til dine processer
 • Mulighed for individuelle samtaler med facilitator ved behov
 • Guides (hjælpere) med terapeutisk træning, som vil være til stede og tilbyde støtte under hele retrætet
 • Facilitator med flere alternative uddannelser bag sig bl.a. 4-årig spirituel, krops- og psykoterapeutuddannelse, samt over 20 års erfaring med hedensk/shamanistisk praksis
 • Overnatning og fuld forplejning (økologisk, vegetarisk og glutenfri mad)
 • Naturskønne omgivelser med kun 400 meter til stranden
 • Tæt opfølgning bl.a. i form af 1 online integrationscirkel efter retrætet
 • Lukket Facebook gruppe med de andre deltagere, guides og ut; hvor der er mulighed for at integrere dybere ved at dele, stille spørgsmål og samtidig holde forbindelsen til de andre.

 

Praktisk:

Mere info om pris og yderliger praktisk info kommer snarest…

 

Hvem er jeg?
Jeg hedder Avilou Sephoura Eveliina Søby og ejer Samklang. Jeg har flere uddannelser bag mig, indenfor det alternative og spirituelle felt. Jeg er uddannet Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut, yogalærer indenfor Haṭha-, Yin- og Nāda (lyd) yoga og healer. Jeg har ligeledes altid haft en meget stærk forbindelse til det spirituelle og allerede som teenager fandt jeg “hjem” i de hedenske og nordiske traditioner, som jeg har studeret, praktiseret og ladet mig inspirere af gennem de sidste ca. 20 år af mit liv. Jeg integrerer disse på forskellig vis i arbejdet med andre. Jeg har siden barndommen beskæftiget mig med lyd/musik og bevægelse i forskellige former.

Jeg har arbejdet dybt med sig selv igennem mange år og erfaret på egen krop, sind og sjæl hvor stor en forskel naturens medicin og bevidsthedsudvidende praksis, i kombination med krops- og psykoterapi, kan gøre for bl.a. healingen af traumer og generelt som et selvudviklingsværktøj. Jeg har siden min første livsforandrende og dybt healende rejse på psykedelisk naturmedicin genbesøgt naturmedicinen rige mange gange og bliver hver gang forbløffet over hvor kraftfuldt og effektivt et værktøj det er, når det anvendes med rette intention, respekt og omtanke.

I kærlighed ❤️
Avilou

Om dette websted

Samklang – Healing & Selvudvikling gennem Bevidsthedsudvidende Terapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.